Fotomaailmaga on Marju kokku puutunud juba väiksest peale, mil spordifotograafist ...

1
Põhjalik toidufotograafia kursus

Ükskõik, kas soovid pildistada ilusaid pilte enda valmistatud roogadest või alustada toidufotograafiaga päris professionaalsel tasemel. Marju Randmer-Nellis`e kursusest “Toidufotograafia” leiad kõik teadmised ja nipid ilusate ja professionaalsete toidufotode pildistamiseks.

See põhjalik kursus juhatab sind toidufoto maailma, andes konkreetseid ja praktilisi juhtnööre nii vajaliku tehnika, valgustamise, kompositsiooni, rekvisiitide kui ka järeltöötluse osas. Oluline osa on koolituses ka sellel, mis puudutab toidufotograafiat kui eriala või tööd. Mitmete kokaraamatute kaasautorina jagab Marju oma kogemusi ärilise poole pealt, õpetades kust kliente leida, kuidas nendega suhelda ning kuidas üldse asuda tegutsema toidufotograafina.

 

2
Testi enda teadmisi iga peatüki juures

Toidufotograafia kursuse peatükid on varustatud testidega. Valikvastustega või jah/ei vastustega testi vastuse saad teada kohe pärast testi esitamist. Nõnda saad enda teadmisi kontrollida ja olulisemaid fakte üle korrata.

3
Kursuse sisukord

food_photography_courseFotod © Marju Randmer Nellis

  1. Sissejuhatus
  2. Mis on toidufotograafia?
    1. Sissejuhatus
    2. Miks on toidufotod nii populaarsed?
    3. Toidufotograafia kui elukutse
    4. Enamat kui pildistamine
  3. Millist varustust toidufotograaf vajab?
    1. Sissejuhatus
    2. Kaamerad
    3. Objektiivid
    4. Statiiv ja statiivipea
    5. Distantspäästikuga või ilma?
    6. Reflektor, hajutid jm
    7. Mälukaardid
    8. Järeltöötluse tarkvara
  4. Kaamera ja selle sätted
    1. Sissejuhatus
    2. Failiformaat. RAW või JPG
    3. Värvustasakaal
    4. Pildistamisrežiimid
    5. Ava ja teravusulatus toidufotograafias
    6. Säriaeg ja liikumine toidufotograafias
    7. ISO ehk tundlikkus ja selle kasutamine
    8. Pildistamine kaamerast otse arvutisse
  5. Valgus ja võtteplats
    1. Sissejuhatus
    2. Valgus ja selle kvaliteet
    3. Valguse suund
    4. Valguse hajutamine ja peegeldamine
  6. Kompositsioon ja kadreering
    1. Sissejuhatus
    2. Kadreering
    3. Kolmandikureegel ja kolmnurk
    4. Fookus ja teravusulatus
    5. Võttenurgad
    6. Mängi värvidega
    7. Meelespea
  7. Rekvisiidid
    1. Sissejuhatus
    2. Oma kollektsioon ja laenutamine
    3. Nõude leidmine ja valimine
    4. Taustad
    5. Kangad
    6. Keskkond kui rekvisiit
    7. Meelespea
  8. Toidu stiliseerimine
    1. Sissejuhatus
    2. Kõik algab toorainest
    3. Töövahendid
    4. Nippe
    5. Toiduainete säilitamine
    6. Kes ma täna olen?
  9.  Suhtlus kliendiga ja hinnastamine
    1. Sissejuhatus
    2. 9 küsimust, mida kliendilt küsida
    3. Hinnastamine ja ei ütlemine
  10. Töövoog projekti algusest järeltöötluseni
    1. Sissejuhatus
    2. Töövoo etapid
    3. Kui kaua tehakse ühte kokaraamatut?
  11. Töötlusest fotode üleandmiseni
    1. Sissejuhatus
    2. Failide importimine
    3. Fotode selekteerimine
    4. Järeltöötluse etapid
    5. Piltide salvestamine vastavalt otstarbele
    6. Võimalused failide üleandmiseks kliendile
  12. Nutitelefon ja toidufotod
    1. Sissejuhatus
    2. Nutitelefoniga tehtud toidufoto erinevused professionaalsest toidufotost
    3. Nutitelefon ja arenemisvõimalused professionaalses fotograafias
  13. Kuidas alustada toidufotograafina?
    1. Sissejuhatus
    2. Kust leida kliente?
    3. Tee ennast nähtavaks
    4. Assisteerimine
    5. Analüüsi teiste fotosid ja harjuta
  14. Lõppsõna

 

4
Veebipõhine kursus on soodsam ja mugavam

food_photography_landscape

Foto © Marju Randmer Nellis

Sissejuhatusest lõppsõnani on “Toidufotograafia” kursuses pelgalt tekstimahtu 66 standardse A4 lehe jagu. Kui siia lisada veel ilusad, seletustega varustatud ja teksti ilmestavad näidisfotod ning testid, olemegi saanud ühe Eesti mahukaimatest ja põhjalikeimatest toidufotograafia käsitlustest. Sama informatsiooni ja pildimaterjali kätkeva raamatu hind oleks mitmekordselt suurem. Samuti küündiks sama mahtu hõlmava traditsioonilise koolituse hind kaugelt üle 100€ piiri. Veebipõhine fotokursus on isegi enama sisu juures oluliselt soodsam!

See veebipõhine fotokursus on oma iseloomult õppematerjalide kogu. Justkui internetis olev õpperaamat, mida saad igal ajahetkel ükskõik kus lugeda

 

5
Nii algajale kui edasijõudnud fotohuvilisele

food_photography_overhead

Foto © Marju Randmer Nellis

See koolitus on mõeldud kõigile neile, kes suhtuvad kirglikult toitu ja tahavad seda ka isuäratavalt pildile püüda. Aga ka neile, kes selles vallas ehk juba alustanud ja soovivad sel teel aina edasi areneda. Kursuse lõpuks on nii algajal kui ka edasijõudnud foto- ja toiduhuvilisel olemas kõik teadmised, et ise katsetada ja saada suurepäraseid tulemusi.

 

 

!
Mis formaadis see kursus on?

Toidufotograafia kursus on fotokursus.ee veebilehel olev õppematerjalide kogu, mis koosneb 14 peatükist, 64 alapeatükist ning enam kui 100 näidispildist ja joonisest. Kursuse ostnud saavad enda kasutajakontoga sisse logida fotokursus.ee veebilehele, kus soetatud kursus neid juba ootamas on. Kursus ei aegu – kord soetatuna saab seda läbima asuda ükskõik millal ning taaslugeda täpselt siis, kui vaja.

Toidufotograafia

29.99

  • 14 peatükki ja 64 alapeatükki
  • Enam kui 100 näidispilti/joonist
  • Testi enda teadmisi iga peatüki juures
  • Nii algajale kui edasijõudnud fotohuvilisele

Toidufotograafia

29.99

  • 14 peatükki ja 64 alapeatükki
  • Enam kui 100 näidispilti/joonist
  • Testi enda teadmisi iga peatüki juures
  • Nii algajale kui edasijõudnud fotohuvilisele

Kinkekaart

Soovid kursust kinkida? See kursus on saadaval ka kinkekaardina - siinsamas fotokursus.ee veebilehel. Vaata lähemalt...

Sinu 10€ sooduskupong

Saadame sulle 10€ sooduskupongi, mida saad kasutada kõikide fotokursus.ee keskkonnas olevate fotokursuste ja kinkekaartide ostmisel.

Sooduskupongi saamiseks on vajalik sisestada enda nimi!

Sooduskupongi saamiseks on vajalik sisetada enda e-posti aadress!

Teie e-posti aadressi lisamine ebaõnnestus. Palun proovige uuesti.